Đilasovac Lazović poručio: Kad dođemo na vlast, uvodimo sankcije Rusiji! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/ Detektor laži

Radomir Lazović, prvi na tajkunskoj listi „Srbija protiv nasilja“ koju predvodi Dragan Đilas, najavio je da bi, ukoliko bi došli na vlast, uveli sankcije Rusiji!

On je, gostujući u emisiji „Jutro“ na TV Prva, upitan da li se on i lista na kojoj je zalažu za uvođenje sankcija Rusiji pokušao da izbegne odgovor tako što je voditeljki predlagao teme o kojima bi razgovarao.

Ipak, kako mu nije dozvoljeno da vodi emisiju, već se insistiralo na konkretnom odgovoru Lazović je otvoreno priznao da je za uvođenje sankcija Ruskoj Federaciji:

– Da, mi se zalažemo za usklađivanje spoljne politike sa EU, što podrazumeva i uvođenje sankcija Rusiji – istakao je Lazović.

Podsećamo, koallicija u kojoj je prvi na listi Radomir Lazović, pored toga što se zalaže za sankcije Rusiji, oni tvrde i da su Srbi počinili genocid u Srebrenici i spremni su da razgovaraju o priznanju nezavisnoti lažne države Kosovo!

Da bi ušli u vlast sa takvom koalicijom priznali su i lažni desničari među kojima su Miloš Jovanović Francuz, Milica Stamenkovski i Boško Obradović.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda vas zanima:

Pročitajte još:

Scroll to Top