Lutovac pređe 8 km, a Boško pogledao sve na repertoaru! Brnabić: I onda će reći da su izbori pokradeni

Foto: Tanjug-AP/Vlada republike Srbije/Slobodan Miljevic/nr/Printscreen/Twitter/@LaziDetektor/Ilustracija

Lider Dveri Boško Obradović se „pohvalio“ kako je proveo prethodne dane na koncertima i gledajući filmove, a potom mu je stigao odgovor predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić, koja je objasnila šta su sve članovi Srpske napredne stranke uradili u predizbornoj kampanji.

– Kultura kao duševna hrana! Sjajna ponuda ovih nedelja. Gledao filmove „Što se bore misli moje“ i „Čuvari formule“, monodramu Nenada Jezdića „Knjiga o Milutinu“, slušao „Atomce“ u Dvorani, a večeras se dvoumim između sećanja na Dragoša Kalajića u Kinoteci i Festivala autorskog filma? – napisao je Obradović i pokazao kako ima slobodnog vremena na pretek, na šta se nadovezala premijerka:

– Danas sam obišla Ljig i Valjevo. Večeras još sastanaka + priprema za razgovor sutra u Kisaču. I tako svi iz SNS, svaki dan. Za to vreme, Lutovac pređe između 8 i 10 km dnevno, a Boško je pogledao sve na repertoaru i razmišlja šta bi dalje. I onda će reći da su izbori pokradeni? – napisala je Brnabić na društvenoj mreži X.

Podsetimo, prethodno je Zoran Lutovac, lider Demokratske stranke koja se nalazi na listi „Srbija protiv nasija“ tajkuna Dragana Đilasa, rekao da svakodnevno pređe i do 10 kilometara, te da je stalno sa građanima.

– Mi smo sve vreme među građanima. Ja svakog dana pređem između osam do 10 kilometara dnevno – kazao je Lutovac i postao predmet opšteg podsmeha na društvenim mrežama.

Očigledno je da i Boško Obradović ide Lutovčevim stopama, te da ni proevropska opozicija, ni lažne patriote, ne ulažu vreme i energiju u kampanju, čime su još jednom potvrdili da između njih nema nikakve razlike.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda vas zanima:

Pročitajte još:

Scroll to Top