SVI STE ISTI! Pogledajte istoriju srpske opozicije u slikama! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak koji najbolje objašnjava da među opozicijom u Srbiji nema baš nikakve razlike, bilo da je u pitanju prozapadno orijentisana opozicija ili tzv. „desničarska“, odnosno lažne patriote. Međutim, ne treba zaboraviti ni Socijalističku partiju Srbije na čelu sa Ivicom Dačićem, koji je sa mnogim od pomenutih bio veoma blizak, a sa nekima čak i bio na vlasti.

Kako se može videti na snimku, svi oni su međusobno veoma prisni, o čemu svedoče brojne fotografije na kojima su nasmejani i na kojima se grle, ljube, pa čak i pevaju.

Tako se može videti lider Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić sa Mlađanom Dinkićem dok su bili u istoj partiji, G17+, zatim Aleksić sa predsednikom Socijaldemokratske stranke Srbije Borisom Tadićem, liderom Narodne stranke Vukom Jeremićem, dok je preletač Miki bio član te partije…

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, pre nego što je postala desna ruka Dragana Đilasa, bila je u Ligi socijaldemokrata Vojvodine koju je predvodio Nenad Čanak, zatim u Novoj stranci kod Zorana Živkovića.

Zanimljivo je da se sa Živkovićem srdačno pozdravljao i predsednik Nove demokratske stranke Srbije i lažni patriota sa francuskim državljanstvom, Miloš Jovanović. Međutim, Miloš Francuz se isto tako „slizao“ sa tzv. desničarima iz Zavetnika i Dveri, Milicom Đurđević Stamenkovski i Boškom Obradovićem.

Sve što smo naveli samo je delić videa, a detaljniju istoriju srpske opozicije u slikama pogledajte u snimku iznad.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda vas zanima:

Pročitajte još:

Scroll to Top