Gorak ukus „Ćiprijanija“ za Žarka Lauševića: Kada moler sretne srpske NBA zvezde u Njujorku

Žarko Laušević
Foto: Printscreen/YouTube

Poznati glumac Žarko Laušević je preminuo u sredu, 15. novembra. Laušević nije u životu bio samo glumac. Naprotiv.

Jedno vreme je pokušavao da se snađe u „belom svetu“, a tom prilikom mu se desila i nestvarna scena. Dok je živeo u Njujorku, dogodilo se da su tadašnji asovi Sakramento Kingsa, Vlade Divac i Predrag Peđa Stojaković, rešili da ga „malo izvedu napolje“.

U čemu je bio problem?

Pa, u tome što Laušević i nije imao da plati bilo šta tamo gde su ga odveli, jer su odabrali skupoceni restoran „Ćiprijani“, a naš proslavljeni glumac je pare za život u Njujorku u tom trenutku zarađivao kao – moler! On je, gostujući u emisiji Ivana Ivanovića podelio sa javnošću veliki broj priča iz života koje nisu do tada bile poznate. A evo šta je rekao o tom izlasku sa našim NBA asovima.

– Često su Vlade Divac i Peđa Stojaković dolazili u Njujork i, kada bi gostovao Sakramento, pozvali bi nas da idemo negde na večeru. Prvo da odgledamo utakmicu, pa na večeru, počeo je Laušević svoju priču, pa gotovo u dahu otkrio i sledeće:

– Jednom se potrefio Ćiprijani i sad boriti se… Nit je da se ja borim sa Divcem i Stojakovićem oko plaćanja računa, bez obzira koliko hoćeš i želiš, samo te pogledaju kao: Nemoj, molim te! Tu je bilo i neko vino koje ne znam koliko košta. Njujork noću i ne poznajem, ne izlazim, i… Sutradan mamuran dolazim i shvatim da ja, u stvari, radim moleraj prva vrata pored Ćiprijanija za dnevnicu od 80 dolara, a ceh je sinoć bio ne znam ni koliko. To je neki apsurd… Učinilo je sve to da budem oprezniji – rekao je Laušević.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda vas zanima:

Pročitajte još:

Scroll to Top