Ovo je Nikola (38) koji je UBIJEN u Novom Sadu: Cimer ga izbo 30 puta, poznanici otkrili DETALJE

Foto: Društvene mreže

Nikola Nađ (38) iz Novog Sada brutalno je jutros ubijen kada ga je, kako se sumnja, nožem nasmrt izbo njegov cimer B. F. (47) iz ovog grada, koji je potom sam otišao u policiju i prijavio zločin.

U pitanju su dvojica beskućnika koja su živela zajedno u napuštenom objektu u Novom Sadu, a osumnjičeni B .F. je svog cimera, kako su pokazali dosadašnji dokazi, ubo 30 puta nožem.

– Ubistvu je prethodila svađa, a onda je B.F. izvukao nož i izbo poznanika. On je posle toga otišao u policiju i prijavio zločin. Telo u užasnom stanju je pronađeno u žbunju iza Instituta za javno zdravlje Vojvodina – kaže izvor iz istrage.

Osumnjičeni muškarac je u trenutku kad je počinio zločin bio pod dejstvom alkohola. Kako su ranije rekle komšije, i osumnjični i žrtva su često bili pijani, toliko da se nije moglo ni razumeti o čemu razgovaraju. U napuštenom objektu, kako su naveli, ranije je živeo samo osumnjičeni, ali mu se u poslednje vreme pridružio i žrtva Nikola Nađ.

– Znali su da se posvađaju i ranije, a onda ih opet vidimo da zajedno šetaju ulicama. Taj objekat je jeziv jer se tu pre nekoliko godina dogodilo samoubistvo, ma svi se trudimo da ga zaobilazimo u šrikom luku – dodale su komšije.

Inače, sumnja se da je osumnjičeni B. F. svoju žrtvu ubo 30 puta nožem od kojih je 18 u srce, deset u leđa i dva puta u noge.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Novom Sadu, a osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda vas zanima:

Pročitajte još:

Scroll to Top