Dnevni horoskop za 20. novembar: Ovnovi, u odličnoj ste formi, Bikovi, suočavate se sa svojim strahovima

Foto: the lightwriter / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovan

Kreativni napori mogu biti korisni, a lični magnetizam je danas jak, dragi Ovnovi, posebno kada se udaljavate od rutine i prihvatate nove ideje i mogućnosti. Planeta komunikacije, Merkur, danas je u harmoniji sa Hironom u vašem znaku i može doći do čišćenja vazduha koje oslobađa vaš um. U odličnoj ste formi za objavljivanje, dopiranje do šire publike i promotivne aktivnosti, a nova gledišta i perspektive izazivaju vas na najuzbudljiviji način. Vaše interakcije su danas kreativne. Hiron traži od vas da budete verni sebi, a Merkur vam danas pomaže u ovom procesu. Ovaj aspekt bi mogao da ponudi fantastičnu priliku da se autentično izrazite i povežete sa drugima, prvenstveno kroz partnerstvo, pregovore, uverenja, obrazovanje i deljenje ideja. Odličan je trenutak da razmislite o načinima da poboljšate svoj život u oblastima u kojima se osećate nesigurno ili ranjivo jer sada jasnije vidite ove stvari. Snažna energija dobrog tempa je sa vama. Iako ćete se danas verovatno osećati društvenije i manje fokusirani na posao i obaveze, možete lako da iskoristite sposobnost koncentracije ako je potrebno.

Bik

Tranziti vas dovode u odličnu formu za suočavanje sa svojim strahovima, dragi Bik, koji mogu biti rezultat guranja vaših misli malo dalje nego inače ili se pojavljuju kroz vaše razgovore. Unutrašnji demoni trenutno izgledaju lakše upravljivi. Diskusija može dovesti do emocionalnog prodora, a ne radi se nužno o tome da budete elokventni ili da odaberete savršene reči. Umesto toga, to je zato što možete pročitati namere iza reči. Danas postoji lepa ravnoteža između davanja i uzimanja – ako nekome pomognete, osećate se jačim. Vaši instinkti da sačekate situaciju mogu biti jaki i korisni, a mogu postojati i velike mogućnosti da razjasnite dugoročni cilj, postavite planove i sarađujete. Timski rad je favorizovan, posebno ako planirate buduće projekte i planove ili radite na dizajnu.

Blizanci

Današnji tranziti vam pomažu da vidite nove slojeve situacije, dragi Blizanci, i to može biti osnažujuće. Imate koristi od spremnosti da danas iskreno sagledate stvari, posebno u odnosima. Dobri razgovori mogu proizaći iz toga, a pošto je Merkur trenutno u vašem sektoru partnerstva, ima mnogo koristi od vaših interakcija. Intimnost sada raste. U odličnoj ste poziciji da ojačate, popravite, poboljšate i uspostavite veze kroz zadovoljavajuću komunikaciju. Aspekt Merkur-Hiron danas vam otvara da sagledate situaciju grublje, što vam može pomoći da otvorite novi teren. Lečenje i veze podrške su u fokusu. Ovo je takođe dobar dan za suptilne poteze i formiranje strategija. Izražavanje vaših stavova ili briga o suštinskoj komunikaciji ili papirologiji može imati veliku ulogu.

Rak

Veštine rešavanja problema danas su na vrhuncu, dragi Rak. Odlično je vreme za upravljanje stvarima i izradu strategije. Možete biti posebno mudri, posebno u pogledu toga kuda idete u svom poslu ili sa svojim projektima. Bolje je vreme za komunikaciju sa šefovima ili saradnicima. Merkur, koji trenutno prolazi kroz vaš radni i zdravstveni sektor, dobija podršku od mudrog i brižnog Hirona, povećavajući vaše samopouzdanje i sposobnost da holistički sagledate problem. Lakše ćete videti širu sliku. Tražite i pronalazite odgovarajuća rešenja za kritična područja svog života. Možda ćete utvrditi planove i marljivo raditi na projektu kućnog ljubimca. Na sreću, imate dobar osećaj šta drugi žele, a u kombinaciji sa vašom povećanom samosvesnošću danas, možete imati neke veoma produktivne interakcije.

Lav

Današnja razmišljanja i razgovori mogu biti najinformativniji, dragi Leo. Razgovori sa partnerom, romantičnim interesovanjem ili decom mogu biti posebno orijentisani na rast i možda, na nekom nivou, prilično lekoviti. Merkur, koji trenutno prolazi kroz vaš sektor radosti, harmonizuje se sa Hironom u vašem duhovnom sektoru, i može doći do nekih prodora u razumevanju. Ako treba da razgovarate o komplikovanim stvarima, danas će vam biti lakše. Ljudi su spremniji nego obično da pogledaju izvan površine stvari i pokušaju da razumeju suptilnije elemente života. Puni ste dobrih ideja i prirodno je da inspirišete i budete inspirisani onim što znate/učite. Iako može postojati neka impulzivnost da se nosite sa četvrtinom Meseca koja se javlja jutros, danas učite mnogo o sebi i svojim potrebama. Takođe biste mogli biti u dobroj poziciji da donesete odluku o finansijama ili napravite posebne kupovine. Verovatno ćete se danas osećati prilično hrabro, posebno ako izrazite svoju naklonost ili svoje jedinstvenije kvalitete.

Devica

Ovo je dobro vreme za povezivanje na dubokom nivou, draga Device, i uživanje u utešnim, prijatnim odnosima i razgovorima ili drugim značajnim razmenama. Možete se osećati sjajno zbog nedavnih popravki ili drugih oblika jačanja u smislu povezanosti sa porodicom ili u odnosu sa samim sobom. Možete dobiti podršku koja vam je potrebna za projekat. Na mentalnom nivou, sastavljate stvari na kreativne načine i možete doći do prelepog novog nivoa razumevanja u svojim studijama ili istraživanjima. Takođe je moguće da probijete nešto u vezi sa porodičnim, emocionalnim i intimnim stvarima. Sa Merkurom, vašim planetarnim vladarom, koji je u harmoniji sa Hironom, uzbuđeni ste što ćete učiti i inovirati, a može biti i živahnih interakcija. Podrška, prijatni odnosi i razgovori ili druge značajne razmene sada mogu biti veoma značajne. Takođe, rad sa partnerom na projektu može biti produktivniji nego inače jer ste sada oboje fokusirani na rezultate.

Vaga

Vaša perspektiva danas sija, draga Vaga, a vaš savet ili utešne reči mogu biti tražene i cenjene. U dobroj ste formi za skoro svaku vrstu društvenog ili vezanog pitanja dok se Merkur usklađuje sa Hironom. Danas favorizuje iskrene veze sa drugima i povezivanje kroz zajedničke aktivnosti, ideje ili uverenja. Skloniji ste nego inače da sa nekim podelite svoja otkrića ili probleme, što može biti korisno. To čak može dovesti do dobrih stvari. To je lep dan za mentalne pomake, razumevanje ili susret umova. Uparivanje ili deljenje tereta sada je posebno korisno. Takođe ste u odličnoj formi da napredujete u svojim praktičnim poslovima zahvaljujući harmoničnom aspektu koji podržava Saturn-Palas, posebno u pogledu građevinskih planova i dizajna.

Škorpija

Mesec se kreće u vašu solarnu petu kuću na nekoliko dana, draga Škorpiono, a želja za interakcijom, izvođenjem ili uživanjem raste. Današnji trigon Merkur-Hiron favorizuje vernost sebi, uglavnom putem komunikacije. Može postojati lepa prilika da se autentično izrazite ili da se povežete kroz pregovore ili deljenje inspirisanih ideja. Prijateljstva i ljubavni odnosi su razigraniji, a interakcije su kreativne. Ovo je moćno vreme da razmislite o načinima da poboljšate svoj život u oblastima u kojima se osećate nesigurno ili ranjivo jer sada jasnije vidite ove stvari. Danas se osećate entuzijastičnije i vernije. Vaše ideje i osećaj za zabavu su veliki, a druge privlače vaše gledište ili perspektiva. Možda ćete se osećati prinuđenim da razgovarate o problemu i osećate se u skladu sa ljudima oko sebe. Imate prijatan osećaj da idete negde u svojim razgovorima ili sopstvenim mislima.

Strelac

Mesec ulazi u vaš sektor kuće, porodice i srca na nekoliko dana, dragi Strelčeve, signalizirajući potrebu za dodatnim odmorom. Tražite više sigurnosti i bliskosti, ispunjavajući korisnu svrhu. Ipak, vaše interakcije mogu biti uzbudljive. Merkur, koji trenutno prolazi kroz vaš znak, danas je u harmoniji sa Hironom, a vaši jedinstveniji talenti i osobine imaju tendenciju da se prijatno ističu. Danas ste u dobroj formi da se izrazite, bilo da pravite prezentaciju, iznosite ideju ili jednostavno uživate u prijateljskom ćaskanju. Vaše reči mogu biti magične i povezati vas sa drugima na ugodan način. Može postojati razgovor koji je posebno značajan za vas i neke uzbudljive ideje ili planovi u fokusu. Takođe ste u odličnoj poziciji da pravite praktične i inteligentne planove ili dizajne, uglavnom vezane za vaš dom i porodični život. Drugi sada cene vaše strpljenje i mudrost.

Jarac

Imaš koristi od prirodnog toka energije i podrške za svoje postupke i reči danas, dragi Jarac. Možda ćete doživeti trenutak čišćenja ili isceljenja kada jasnije vidite situaciju. Merkur, koji prolazi kroz vašu privatnu dvanaestu kuću, u harmoniji je sa Hironom, a komuniciranje ili izražavanje vašeg unutrašnjeg sveta može biti magično. Pisanje u dnevnik ili privatno komuniciranje na neki način može biti poriv i, na sreću, od velike pomoći. Mogu da prođu vesti koje ste čekali, ili je lako doći do ideja i prirodno je videti rešenja. Za sada ste skloni da budete niskog profila, ali rešavanje problema je danas u pozitivnom fokusu. Postoji veće samorazumevanje i osećaj unutrašnje snage i odlučnosti. Mesec kreće u vaš sektor komunikacija, gde će prolaziti nekoliko dana, podstičući vašu radoznalost. Odlično je vreme za prikupljanje novih informacija.

Vodolija

Mesec ulazi u vaš sektor resursa na nekoliko dana, draga Vodolije, a vi gravitirate jednostavnim aktivnostima koje vas prizemlje. Ipak, danas ima neke lepe aspekte koji podržavaju rešavanje problema i podržavaju komunikaciju. Interakcije se pojačavaju. U savršenoj ste formi za intelektualno druženje ili stimulaciju. Razgovori koji se vrte oko ličnih interesa i uzroka mogu biti u fokusu. Dok skrećete pažnju na svoje nade, snove i želje, dekompresija dolazi prirodno i dobar je osećaj pustiti neke stvari. Dok se povlačite od problema, možete naići na nove uvide u projekat, plan ili prijatelja. Danas ste kreativniji i lakše se izražavate, a razmene mogu biti najinspirativnije. Sada postoji ugodan, prijatan osećaj povezanosti sa drugima. I danas, pravljenje planova ili novih dizajna vezanih za poslovna i novčana pitanja može biti najuspešnije.

Ribe

Mesec danas prelazi u vaš znak, donoseći više emocionalne jasnoće, drage Ribe. Vaše potrebe mogu biti hitnije nego inače! Uz današnje tranzite, možda ćete doživeti napredak u svojim studijama ili novi nivo razumevanja sa nekim vama važnim. Kroz svoje misli ili razgovore, stičete jedinstven uvid u osećanja o sopstvenoj vrednosti ili vrednosti. Ljudi imaju više razumevanja nego obično, a razgovori teče lakše. Projektujete se ponizno, ali samouvereno; zdrav savet može biti na pomolu. Neko će možda uzeti vaše reči k srcu i dobar je osećaj imati pozitivan uticaj. Takođe imate veliki uticaj na sebe u pravljenju dobrih, inteligentnih planova i mapiranju kreativnog projekta, izdavačkog rada ili obrazovne strategije.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda vas zanima:

Pročitajte još:

Scroll to Top