Da li ste znali da ceo život potpuno pogrešno otvaramo kečap?
Naime, uglavnom smo navikli da kesicu kečapa otvaramo tako što pocepamo njen ćošak i tako istisnemo sadržaj. Međutim, ovo je pravi način – otcepite celu jednu stranu tako da napravite otvor kroz koji ćete moći da umačete hranu, umesto da istisnete kečap iz kesice.
Ako ste ljubitelj kečapa, ovaj trik će vam svakako koristiti.
@cookiterica IMPORTANT FRENCH FRY HACK! #tiktokfood #lifehack #savagemom #momsoftiktok #ketchup #frenchfryhack #Buffering
Naravno, ukoliko ste kod kuće i potrebno je da kečap sipate na tanjir, onda je svakako bolja varijanta da otcepite samo ćošak kesice, ali ako ste naručili brzu hranu i nameravate da jedete, na primer, u kolima, onda je svakako bolje da ga otvorite na ovaj način i tako sprečite nered.