Bila je trudna SEDAM puta do svoje 19. godine: Kažu joj da je to jadno i sramotno, a ona nikad srećnija

Foto: printscreen Instagram/angie_faithh

Mlada mama Endži Fejt je pričala o konstantnim gadnim i okrutnim komentarima koje dobija jer je zasnovala porodicu sa suprugom Džordonom kada je bila tinejdžerka. Ona je, u stvari, bila trudna sedam puta do svoje 19. godine. Ipak, voli svoj život i porodicu i tvrdi da ništa ne bi menjala, piše Miror.

Endži je prvi put zatrudnela sa 15 godina. Svi su joj govorili da ne treba da ima dete tako mlada. Ali ona je ignorisala te komentare i rodila ćerku Neveu, koja sada ima četiri godine.

Endži i Džordon su se venčali ubrzo nakon njenog 16. rođendana i dobili sina Hadsona kada je ona imala 17 godina. Nažalost, Endži je imala pet pobačaja. Ipak, prošle godine je rodila sina Finlija i trenutno čeka četvrto dete. Endži ne može biti srećnija što ima veliku porodicu u tako mladoj dobi i tvrdi da „živi svoj najbolji život“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angie Faith (@angie_faithh)

Endži je prvi put zatrudnela nekoliko meseci nakon što je upoznala svog sadašnjeg muža. Uradila je osam testova na trudnoću koji su to potvrdili, a ona i Džordon su se konačno pomirili da će postati roditelji. Endži je u to vreme bila na kontraceptivnim tabletama.

– Nisam sigurna zašto nam to nije uspelo, ali u tom trenutku nam je verovatno trebalo da dobijemo bebu – rekla je Endži za emisiju „Love Don’t Judge“.

Mlada majka je takođe otkrila da je naišla na različite reakcije kada je saopštila vest prijateljima i porodici. Ona je rekla da je bilo „mnogo besa, šoka i razočarenja” i dodala:

– Da mi je 15-godišnja devojka rekla da je trudna, bila bih šokirana. Znala sam da nećemo dobiti najbolje reakcije od ljudi. Svi su imali različitu reakciju. kada smo im rekli da smo trudni.

Endži je takođe otkrila da su je osudili u školi kada su saznali za njenu trudnoću.

– Njihova uverenja su bila oštra. Još uvek sam bila veoma mlada i išla sam u školu kada sam saznala da sam trudna, pa sam izgubila sve sa kojima sam bila bliska jer više nismo imali iste živote – ispričala je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angie Faith (@angie_faithh)

Endži je takođe otkrila da trolovi neprestano šalju okrutne komentare prema njenoj porodici, a mnogi je nazivaju „patetičnom“ i „sramotom“. Zbog toga, kaže, oseća veći pritisak nego ikada da uspe.

– Kažu da sam jadna, da se time ne hvali i da je moj život sraman. Svi hoće da propadnemo, pa zbog trpim veliki pritisak – priča mlada mama.

Iako voli svoju veliku porodicu i „ne može biti srećnija“, Endži je pretrpela ozbiljne poteškoće u svojoj mladosti.

– Pobačaji su me naučili da samo budem zahvalna za decu koju imam. Uvek sam želela veliku porodicu – priznaje ona.

Endži i njen suprug uskoro će dočekati svoje četvrto dete.

– Veoma smo uzbuđeni što smo trudni i čekamo našu četvrtu bebu, tako da će naša porodica biti još kompletnija – rekla je.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda vas zanima:

Pročitajte još:

Scroll to Top