Jedna u 50 miliona: Trudnica nosi dve bebe u DVE MATERICE, fotke su kao iz naučne fantastike (FOTO)

Foto: Pexels/MART PRODUCTION

Kelsi Hečer (32) iz ​​Alabame je četvrti put trudna i nosi dve devojčice – u dve materice. Ona ima izuzetno retko stanje duple materice koje pogađa samo 0,3 odsto žena u svetu, a ovakva trudnoća je moguća jednom u 50 miliona slučajeva.

Kelsi deli svoje neobično putovanje na društvenim mrežama, gde objavljuje i fotografije sa ultrazvuka. Njene devojčice se lepo razvijaju i trudnoća teče dobro, ali bi porođaj mogao da bude komplikovan, kažu lekari.

– Oni su već počeli da proučavaju literaturu o porođaju žena koje su imale isto stanje, kao i ja kako bi bili što spremniji kada za to dođe vreme – rekla je Hečer, prenosi Indipendent.

Foto: printscreen Instagram/doubleuhatchlings

Foto: printscreen Instagram/doubleuhatchlings

Foto: printscreen Instagram/doubleuhatchlings

Foto: printscreen Instagram/doubleuhatchlings

Kelsi se nada da će se poroditi prirodnim putem, ali postoji mogućnost da će biti potreban carski rez. Postoji i šansa da se desi još jedna anomalija.

– Doktor mi je rekao da ne možemo isključiti mogućnost da bi jedna beba mogla da se rodi danima ili nedeljama pre druge, s obzirom na okolnosti – rekla je majka, koja već ima troje dece.

Kao i druge žene sa ovim stanjem, Kelsi je tek na ginekološkom pregledu sa 17 godina saznala da ima dve materice. Plašila se da uopšte neće moći da postane majka jer su bile velike šanse za prevremeni porođaj ili prekid trudnoće.

– Bili smo zapanjeni. Baš smo se smejali tokom prvog ultrazvuka – napisala je uz jednu objavu na Instagramu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda vas zanima:

Pročitajte još:

Scroll to Top