Mladić tvrdi da su ga četiri devojke ubacile u kola i dale mu piće: Priča ima jako MRAČAN obrt

Foto: HippoPX

Muškarac iz Indije tvrdi da ga je prošle godine kidnapovala, drogirala i silovala grupa mladih žena, prenosi Miror pisanje indijskih medija.

Radnik u fabrici kože u ranim dvadesetim godinama, čije ime nije objavljeno, kaže da su ga četiri žene strpale u vozilo dok je u ponedeljak šetao gradom Džalandar u Pendžabu. On tvrdi da je potom bio izložen višečasovnom s*ksualnom napadu pre nego što su ga bacile u šumu kasno u noć.

Čovek je detaljno posvedočio lokalnim medijima šta se dogodilo nakon što je odlučio da ne razgovara sa policijom na zahtev svoje supruge. Navodno je rekla da ne prijavi zločin, jer je porodici jedino bitno to što se živ vratio.

Radnik je ispričao da su ga zaustavile četiri devojke u belom automobilu dok je hodao ulicom. One su, kako tvrdi, međusobno razgovarale na engleskom, ali su sa njim pričale na pandžabskom, zamolivši ga da im pokaže gde je adresa na papiru koji su mu pokazale.

Dok je gledao cedulju, navodno ga je jedna od otmičarki poprskala nekom supstancom u oči, zbog čega je izgubio vid pre nego što se onesvestio.

Kada se probudio, kaže da je sedeo u kolima vezanih očiju sa vezanim rukama na leđima. Zatim tvrdi da je odveden na nepoznatu lokaciju u šumi i drogiran.

Nakon što su ga naterale da popije malo alkohola, četiri žene su ga navodno silovale.

Mladić dodaje da je ostavljen na tom mestu oko 3 sata ujutro sa povezom na očima i kanapom oko ruku, pre nego što se na kraju vratio kući.

Mediji navode da je policija ipak pokrenula istragu nakon izveštaja, ali nikakvi rezultati nisu objavljeni.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda vas zanima:

Pročitajte još:

Scroll to Top