Najveći ZATVOR u zemlji imao „orgije u đakuzijima“: Čuvarka nimfomanka u centru skandala

Foto: ERIC LALMAND / AFP / Profimedia

Najveći belgijski zatvor ponovo potresa s*ksualni skandal. Osoblje u zatvoru Lantin kod Liježa organizovalo je orgije u đakuzijima, birajući partnere po boji narukvica. Jedna od zaposlenih rekla je kolegama u šest ujutru da ne može da radi bez s*ksa.

Službenica, identifikovana samo kao S, koristila je kancelariju svog šefa kako bi mogla da ima s*ks sa osobljem tokom radnog dana dok je trebalo da čuvaju zatvorenike u mešovitom zatvoru. Nakon posla, deset zatvorskih službenika, od kojih su tri žene, redovno se sastajalo sa jednim od muških čuvara na đakuziju.

Tokom žurke, osoblje se skidalo i nasumično biralo narukvice u boji koje su određivale ko će s kim imati s*ks. U međuvremenu, stražar identifikovan kao P, koji je i organizator zabave, optužen je da je redovno imao s*ks sa zatvorenicama. Upravnici zatvora pokrenuli su hitnu istragu nakon što im je uzbunjivač rekao o odnosima unutar zatvora.

Neimenovana uzbunjivačica opisala je zatvorsku čuvarku kao nimfomanku koja je svojim kolegama najavljivala da neće moći da funkcioniše ako ne bude imala s*ks sa nekim u šest ujutru. Istražiteljima je rečeno da je jedan od menadžera dozvolio obezbeđenju da koristi njegovu kancelariju za odnose. Službenici očigledno nije smetalo što je od zajedničkog prostora odvojena samo staklenom pregradom.

Foto: Eric Lalmand / Zuma Press / Profimedia

Foto: Eric Lalmand / Zuma Press / Profimedia

Utvrđeno je i da je S bila redovno u zatvoru i pre nego što se zaposlila jer je tamo posećivala brata koji je bio zatvoren zbog ubistva.

– Svakog dana kada je dolazila u posetu bila je veoma druželjubiva prema porodicama zatvorenika i arogantna prema osoblju koje je čuvalo prostoriju za posete. Njen prijem u Lantin bio je grom iz vedra neba, pogotovo što je preko noći od posetioca postala koleginica – rekla je uzbunjivačica.

Ova situacija postavlja dodatna pitanja o stepenu bezbednosti i zaštite u zatvoru. U međuvremenu, njen brat je prebačen u zatvor Haj, koji se nalazi oko 40 kilometara jugozapadno od Lantina.

Pokrenuta je zvanična istraga protiv desetoro zaposlenih u zatvoru koji su navodno organizovali orgije i imali odnose tokom radnog vremena. Službenica identifikovana kao S je premeštena na žensku stranu zatvora da bi smirila njen s*ksualni nagon, dok je čuvaru P zabranjen ulaz u ženski deo zatvora.

Upravnik zatvora Mark Brizi je navodno poslao poruku osoblju u kojoj kaže da nikada nije mislio da će jednog dana morati da piše ovakve mejlove.

– Čini se da moram da podsetim da rad u opuštenoj atmosferi ne znači pretvaranje radnog mesta u cirkus, igru bez ograničenja ili zabavni park. Institucija je radno mesto, a ne klub – piše u mejlu.

Portparol belgijskog Saveznog ministarstva pravde rekao je da je u ponedeljak iz medija saznao da postoji problem u zatvoru. Nakon saznanja, zatražili su od upravnika lokalnog zatvora da izvrši internu istragu koja se trenutno vodi.

– Postoji mogućnost da bude disciplinskih mera, ne možemo ništa više da kažemo jer je istraga u toku, rekao je on.

Zatvor je bio u središtu s*ksualnog skandala pre šest godina kada se zatvorska čuvarka pojavila u pornografskom filmu koji je snimila sa zatvorenikom.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda vas zanima:

Pročitajte još:

Scroll to Top