Uradio je DNK test SINA iza ženinih leđa i gorko se pokajao: Jednu grešku sada skupo plaća

radnilk
Foto: Pexels/Inzmam Khan

Skoro svaka porodica ima svoje tajne – ali obično nema razloga za brigu. Ali jedan muškarac je uništio svoj brak za 48 sati nakon što je optužio svoju ženu da mu je bila neverna. Nije mogao da se otarasi osećanja da njegovo srednje dete nije njegovo jer „ništa ne liči na njega“. Da bi saznao istinu, 37-godišnjak je odlučio da uradi DNK kod kuće, da testira svog sina, iza ženinih leđa.

Čovek je svoju ispovest objavio na društvenoj mreži Redit, gde se požalio na svoju sudbinu.

– Uvek sam imao mučan osećaj da naše srednje dete nije moje. Naše najstarije i najmlađe liče na mene, ali moje srednje dete ne. Moja žena mi je pokazala sliku svog dede i on zaista liči na njega, ali jednostavno nema nijednu od mojih porodičnih osobina. Izgleda tako drugačije od bilo koga drugog u porodici. Odlučio sam da želim test očinstva da bih se smirio. Moja žena se prilično uznemirila kada sam to izneo jer je prevara za nju oduvek bila kršenje dogovora, ali sam upravo to video kao razlog više da se to uradi – počeo je on ispovest.

Kada su stigli rezultati, dobio je dokaz da je biološki otac deteta.

– Mislio sam da je sve u redu, i bio sam miran. Osim što mi je rekla da će uzeti decu i otići kod svojih roditelja na neko vreme – dodao je on.

Foto: TEK IMAGE / Sciencephoto / Profimedia

Foto: TEK IMAGE / Sciencephoto / Profimedia

Međutim, onda je nastao novi problem.

„Kada sam pitao zašto je eksplodirala ona mi je rekla da ozbiljno razmišlja da se razvede od mene zbog ovog štosa. Bila je besna na mene što sumnjam u njenu lojalnost. Rekla je da znam kako se osećala prema prevari i da nikada ne bi to uradila, dovodeći u pitanje mesto našeg sina u porodici – nastavio je muškarac.

Pokušao je da joj objasni, ali ona nije htela ni da čuje i umesto toga je odlučila da ga potpuno ignoriše.

– Samo sam želeo da budem siguran, i da je ona sigurno mogla da vidi zašto bih to dovodio u pitanje kada on nimalo ne liči na mene. Rekla mi je da mi to nikada neće oprostiti i da se nadam da je moj budalasti ponos vredan žrtve moje porodice – napisao je on.

– Razgovarali smo i u suštini se svelo na to da ona želi razvod jer joj ne verujem i toliko loše mislim o njenom karakteru da sam mislio da će dete drugog muškarca predstaviti kao moje – dodao je muškarac.

– Ona je tada rekla da mi nikada neće oprostiti što sam se tako gnusno ophodio prema svom sinu da je on pitao zašto ga mrzim. Nisam znao da sam se prema njemu ponašao tako drugačije, ali verovatno je bilo očigledno. Pokušao sam da se branim. Znači, sada moja deca neće da razgovaraju sa mnom, a moja žena želi da se razvede od mene- naveo je on.

U nedoumici šta da radi, čovek je otišao na Reddit da pita korisnike kako da se nosi sa ovom situacijom. Kao odgovor, jedan korisnik je rekao: „Ovaj tip stalno govori ‘moja žena se razvodi od mene zbog testa očinstva’, ali nije.“

„Ona se razvodi od njega zbog toga što se odvratno odnosi prema jednom od njegove dece i nema poverenja u nju i generalno je loš partner. Iskreno, ovaj tip zvuči kao da je bezveze. Dobro za nju.“

Drugi korisnik je rekao: „Sve zbog testa očinstva… Sve u svemu muž je totalni kreten“.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda vas zanima:

Pročitajte još:

Scroll to Top