Ovako je Bogdana izgledala pre udaje za Veljka: Ovo je prava ISTINA o estetskim operacijama (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/bogdanaraznattoviic

Bogdana Ražnatović zakoračila je na domaću javnu scenu kada je otpočela vezu sa sinom pevačice Scetlane Cece Ražnatović Veljkom Ražnatovićem.

Cecina snajka Bogdana Ražnatović je prava lepotica, međutim malo ko se seća kako je izgledala nekada, ali i šta je promenila na sebi.

Zbog nestvarne lepote koju poseduje Bogdana mnogi su nagađali da je dosta toga promenila na sebi, međutim supruga Veljka Ražnatovića je evidentno samo uvećala usne, dok su za njeno vitko telo zaslužni su isključivo svakodnevni treninzi.

Iako u centru pažnje, o Bogdani se zapravo malo šta zna. Ona je maksimalno posvećena sinu Željku i Krstanu, a sada sa Veljkom čeka trećeg sina, kojem će dati ime Ilijan. Međutim, gospođa Ražnatović nesuđena je košarkašica.

Bila je deo juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru 2013. godine osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope. Sa ekipom Radivoje Korać dve godine kasnije osvojila titulu prvaka Srbije u košarci, a zatim je sa Koraćem bila i viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević. Ni dve veoma ozbiljne povrede kolena nisu je sprečile da niže uspehe dalje, pre tri godine donela je odluku da se ipak povuče.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda vas zanima:

Pročitajte još:

Scroll to Top