„To mi je najveći stres koji sam doživeo“: Bane Mojićević progovorio o TEŠKOM PERIODU nakon razvoda

Foto: Printscreen/Youtube

Pevač Bane Mojićević nakon šest godina braka razveo se od supruge Milice. Nikada nije krio koliko mu je razvod braka teško pao, a sada je za medije ispričao da je to bila najbolja opcija jer njih dvoje više nisu mogli da funkcionišu zajedno.

– To što sam ja bio veran, ništa ne znači. Kad nešto ne funcioniše bolje je da se ljudi raziđu na vreme. Godinu dana smo se zabavljali, a šest godina smo bili u braku. Svakako je bolje da ne postoji nikakva podrška, nego da ima ljubomore i nerazumevanja. To mi je najveći stres i trauma koju sam doživeo. Čovek se bori da to toliko ne utiče na njega, naravno da jeste uticalo, ali dovoljno je vremena prošlo da mogu normalno da funcionišem – kaže Bane.

Pevač je ispričao da nakon razvoda braka nije pronašao novu ljubav.

– Lakše je kad imaš podršku, ali ako to nemaš, onda ideš dalje sam. Nisam našao novu partnerku, nema potrebe to da se krije. Muzika je za mene najbolja terapija i najbolji prijatelj u svakom trenutku, a naročito u onim najtežim – otkrio je pevač u emisiji “Premijera – Vikend specijal“.

Podsetimo, Bane se pre tri godine zvanično razveo od supruge Milice, sa kojom ima sina i ćerku. Njih dvoje su se rastali nekoliko godina pre zvaničnog razvoda braka, ali javnost nije bila upućena u to jer je Bane vešto krio svoj privatni život.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda vas zanima:

Pročitajte još:

Scroll to Top