Viki MIljković razvila biznis u celom svetu, priča se da je prošle godine zaradila tri miliona evra!

Foto: Printscreen/Youtube

Pored toga što je aktivna u Zvezdama Granda, pevačica Viki Miljković je posvećena i novom biznisu s nekretninama, koji je pokrenula sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom i čije poslovanje je proširila na ceo svet.

Firmu je otvorila u Beogradu, a svoje brokere ima i u Čikagu, Majamiju, Dubaiju, na Karibima i na Floridi, a kako su mediji pisali za manje od godinu dana imala je zaradu čak tri miliona evra. Svoj biznis proširila je i po Evropi. Kako se nedavno saznalo, Viki, osim u Beogradu, posluje i u Dubaiju i Turskoj, a sada radi punom parom i za naše ljude koji žive u Zapadnoj Evropi.

Bliski prijatelji tvrde da je pevačica maksimalno angažovana, da živi na točkovima, ali da zahvaljujući suprugu Draganu Taškoviću Tašketu, sve postiže.

„Viki je ugovorila neke poslove rekonstrukcije i opremanja kuća i stanova naših ljudi koji tamo žive. Radi punom parom. Sve njoj to prija. Posao s nekretninama joj baš leži. Snalazi se odlično, s majstorima se razume, a Taške samo nadgleda radove i kontroliše da projekat bude urađen po dogovoru. Turska im je postala mala, pa se šire i do Nemačke. Ugovorila je nekoliko projekata i sada uveliko radi na njima“, priča njen bliski saradnik upućen u život i rad Miljkovićeve.
Pevačica je u nedavno u razgovoru za Kurir televiziju otkrila koji posao joj donosi više novca.

„Ne gledam šta je isplativije, odavno sam prestala tako, kad god sam jurila pare, nikad ih nisam stigla. Kad sam se prepustila onome u čemu uživam i dala svoj maksimum, tada je sve došlo na svoje“, rekla je ona.

Podsetimo, među klijentima Miljkovićeve su i mnoge poznate ličnosti, poput njene kume Cece Ražnatović, kojoj će Viki uraditi rekonstrukciju vile na Kipru kad bude dobila građevinsku dozvolu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda vas zanima:

Pročitajte još:

Scroll to Top